clanak False

Prijem za predstavnike braniteljskih udruga grada Zagreba

U palači Dverce, zamjenica Sandra Švaljek primila je predstavnike braniteljskih udruga grada Zagreba, udruga iz drugog svjetskog rata i civilnih invalida rata.
15.12.2014.


U gradskoj palači Dverce, zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek sa suradnicima i u nazočnosti predsjedništva i članova Gradske skupštine predvođenima predsjednikom Darinkom Kosorom, danas je upriličila predbožićni prijem za predstavnike braniteljskih udruga grada Zagreba, udruga iz drugog svjetskog rata i civilnih invalida rata.

Zahvalivši gostima na povjerenju i uspješnoj suradnji s Gradom Zagrebom koja traje 14 godina, zamjenica Švaljek poručila je da su vrata Gradske uprave za njih otvorena u svakoj potrebi: Kao predsjednice i predsjednici udruga najbolje poznajete potrebe svog članstva koje iskazujete putem programa i projekata što ih sufinancira Grad, a naš Ured za branitelje svojim radom i prihvaćanjem vaših prijedloga, skrb za branitelje Zagreba kontinuirano diže na višu razinu, kao nadstandard u Republici Hrvatskoj.
Molim vas da i dalje ostanete korektiv u kreiranju javnih politika koje poboljšavaju kvalitetu vaših života i unapređuju rad udruga, a zajedno s našim Uredom za branitelje, uvijek ćemo iznalaziti načine kako na najprimjereniji način odgovoriti vašim potrebama.

Istu zahvalu zamjenica Švaljek uputila je i borcima II. Svjetskog rata i civilnim invalidima rata sa zajedničkom porukom: Čežnja, hrabrost i odlučnost generacija stvorile su našu Hrvatsku. I zato, svima vama jedno veliko hvala.

Na kraju prijateljskog susreta u reprezentativnoj gradskoj palači, zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba uputila je gostima blagdansku čestitku u svoje i u ime cijele Gradske uprave sa željom da zajedno nastave raditi na dobrobit branitelja i svih građana Zagreba i Hrvatske.


Gradske vijesti - 2014.