clanak False

Zadnji tjedan za filmsko uživanje na Ljetnoj pozornici Tuškanac

05.09.2019.
Još samo ovaj tjedan možete uživati u filmskim hitovima u najljepšem kinu na otvorenom – do 8. rujna na Ljetnoj pozornici Tuškanac očekuje vas zadnji val aktualnih filmskih naslova iz programa Prvi red do mora filmova.
 
Švedsko-danski film ovjenčan nagradom Filmskog festivala u Cannesu „Izvjestan pogled“, Granica, prvi je ovotjedni naslov s repertoara Ljetne pozornice Tuškanac, a koji je prikazan  u utorak, 3. rujna. U središtu zbivanja francuskog akcijskog filma Šifra: Vučji zov nalazi se mladić koji radi na nuklearnoj podmornici, a zanimljivo je da ima nevjerojatnu sposobnost identificirati svaki zvuk koji čuje. Njegova preciznost gubi na ugledu kad greškom dovede u opasnost živote cijele posade... Film se prikazuje u srijedu, 4. rujna.
 
Film Ono 2017. godine redefinirao je žanr, pomeo kino-blagajne i postao hororac s najvećom zaradom u povijesti. Nastavak ovog hvaljenog horor-hita, Ono: Poglavlje drugo, s Jamesom McAvoyem, Jessicom Chastain i Billom Skarsgardom u glavnim ulogama, pogledajte u četvrtak, 5. rujna. 
 
Petak, 6. rujna na filmsko platno donosi Navijačice, a riječ je o zabavnoj i emotivnoj komediji o grupi žena (Diane Keaton, Jacki Weaver, Pam Grier, Rhea Perlman) koje formiraju skupinu navijačica u njihovoj mirovinskoj zajednici i time pokažu da nikada nije kasno da ostvare svoje snove. 
 
Radnja filma Kraljice zločina, koji je na programu u subotu, 7. rujna, odvija se tokom sedamdesetih godina u zapadnom dijelu Manhattana u New Yorku, poznatim pod nazivom Hell´s Kitchen. Prati žene mafijaša koje vješto preuzimaju posao od svojih muževa koji su smješteni u zatvor.
 
Za kraj ljetne sezone, u nedjelju, 8. rujna, ponovno gledamo Tarantinov hit Bilo jednom u Hollywoodu, o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma odvija se u L.A.-u na vrhuncu hippie Hollywooda. 
 
Filmovi na Ljetnoj pozornici Tuškanac prikazuju se od 21 sat. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac, koja se otvara u 19:30 sati (sat i pol prije projekcije). Cijena ulaznice iznosi 30 kuna. Projekcije su dog-friendly.

Aktualno