clanak False

Online edukacija za zdravstvene djelatnike

09.12.2020.
U organizaciji Gradskog ureda za zdravstvo i Hrvatske udruge grupa za potporu dojenju (HUGPD) održat će se online edukacija za zdravstvene djelatnike: "Poštivanje Međunarodnog pravilnika o načinu reklamiranja i prodaje zamjena za majčino mlijeko _KOD-a."

Online edukacija za zdravstvene djelatnike održat će se 17. prosinca 2020. godine u vremenu od 13.00 do 15.00 sati.

Edukacija je namijenjena svim zdravstvenim djelatnicima, a posebno onima koji direktno sudjeluju u pružanju podrške u dojenju.

Zdravstveni djelatnici (primalje, patronažne sestre, pedijatrijski i ginekološki timovi u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, timovi obiteljske medicine, pedijatri i medicinske sestre pri bolničkim odjelima, neonatolozi i ginekolozi) svakodnevno u svom radu u mogućnosti su pružati potrebnu skrb za rodilje, novorođenčad, dojenčad i malu djecu i ključni su nositelji pružanja adekvatne i stručne podrške u dojenju.

Tematika poštivanja Kodeksa Međunarodnog pravilnika o načinu reklamiranja i prodaje zamjena za majčino mlijeko izuzetno je značajna i temelj je u osiguravanju optimalne podrške u dojenju.


BODOVANJE
Sudjelovanje na Simpoziju bodovat će Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora primalja i Hrvatska liječnička komora.

KOTIZACIJA
se ne naplaćuje! 

ROK PRIJAVE
Prijave se primaju do 15. prosinca 2020.g. isključivo putem online obrasca koji je dostupan ovdje

Za provjeru prihvaćene rezervacije i eventualno potrebne dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate Hrvatsku udrugu grupa za potporu dojenju: info@hugpd.hr, hugpd@hugpd.hr

Program
Pozivnica


Grad Zagreb - prijatelj dojenja