clanak False

Novi punktovi za cijepljenje u Zagrebu

06.11.2021.
Grad Zagreb organizira osam novih punktova za cijepljenje, bez prethodne najave, koji s radom kreću od utorka, 9. studenog.
Radno vrijeme punktova je svakim radnim danom i vikendom od 14:00 do 20:00 sati.

DOM ZDRAVLJA ZAGREB CENTAR
1. PUNKT Runjaninova 4
2. PUNKT Lučko, Lučko 2 a
3. PUNKT Šestine, Šestinska cesta 1

DOM ZDRAVLJA ZAGREB ISTOK
1. PUNKT Sesvete, Ninska 16
2. PUNKT Dubrava - Trnava, Resnički put 81

DOM ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD
1. PUNKT Gajnice, Ulica Kerestinačkih žrtava 31
2. PUNKT Špansko, Trg Ivana Kukuljevića 1
3. PUNKT Prečko, Prečko 2 a
 
Podsjetimo, građani se mogu cijepiti i na punktu Velesajam u Paviljonu 9, zatim na dva punkta za cijepljenje bez najavljivanja koje organizira Hrvatski zavod za javno zdravstvo: prvi punkt organiziran je u suradnji sa Školom narodnog zdravlja Andrija Štampar na adresi Rockefellerova 4. Drugi punkt građanima je na raspolaganju u Ulici Radoslava Cimermana 64a u Zagrebu.


Popis ljekarni u RH u kojima se provodi cijepljenje protiv bolesti COVID-19, prema zajedničkom projektu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Hrvatske ljekarničke komore pod nazivom „Ljekarna kao mjesto cijepljenja protiv COVID-19 bolesti“ dostupan je na povezniciama:  https://www.hljk.hr/novosti/popis-ljekarni-u-rh-u-kojima-se-provodi-cijepljenja-protiv-bolesti-covid-19-n230 i  https://www.hzjz.hr/priopcenja-mediji/cijepljenje-protiv-covid-19-u-zagrebu 


Gradske vijesti - 2021.