clanak False

Gradonačelnik podijelio poklon pakete korisnicima domova za starije osobe

24.12.2021.
Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, zajedno s predsjednikom Gradske skupštine Joškom Klisovićem, posjetio je štićenike Doma za starije osobe Park i Doma za starije osobe Maksimir pa im je nakon kratkog programa dobrodošlice uručio darove.

„Ovim prigodnim darivanjem pokazujemo da Grad Zagreb misli na svoje najstarije sugrađane. Skromnim darovima želimo vam iskazati pažnju i zahvalnost za vaš cjeloživotni  doprinos našem gradu“, rekao je gradonačelnik Tomašević pa je dodao da mu ovakvi blagdanski dani pune baterije. Također je korisnicima i zaposlenicima poželio sretne blagdane i mirnu te punu zdravlja i ljubavi 2022.

Uime korisnika i zaposlenika, gradonačelniku su zahvalili ravnateljica Doma Park Nataša Koražija te ravnatelj Doma Maksimir Hrvoje Šimunović.

Već tradicionalno će Grad Zagreb i njegov Ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom darovati svih 11 gradskih domova, odnosno njihovih 3 792 korisnika. Ugovorena vrijednost poklon-paketa je 246 000 kn s PDV-om.
 
Gradonačelnik je jučer posjetio korisnike Doma za nezbrinutu djecu Kuća sv. Josipa u Hrvatskome Leskovcu te im je na druženju predao poklone i donacije. Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Ustanova Dobri dom i Gradska ljekarna Zagreb su već tradicionalno osigurali prigodne božićne pakete za djecu.

Gradske vijesti - 2021.