clanak False

Nova momčad KHL Medveščak Zagreb

Ususret početku sezone KHL prvenstva, na kojoj sudjeluje KHL Medveščak Zagreb, organizirano je fotografiranje nove momčadi zagrebačkog kluba.
29.08.2014.

Ususret početku nove sezone KHL prvenstva (Kontinental Hockey Lague), na kojoj iz Hrvatske sudjeluje KHL Medveščak Zagreb, organizirano je fotografiranje nove momčadi zagrebačkog kluba koja će sudjelovati na tom rusko- europskom prvenstvu. Osim Hrvatske, u prvenstvu sudjeluju još Rusija, Bjelorusija, Latvija, Kazahstan, Slovačka i Finska. Fotografiranju ispred fontana u Ulici Hrvatske bratske zajednice pridružio se i gradonačelnik Milan Bandić. Naši Medvjedi su nakon 25 godina vratili hokej na velika vrata u Zagreb, čime je naš grad, osim grada sporta, postao i gradom hokeja. Medvjedima želim puno uspjeha u narednim prvenstvima, izjavio je gradonačelnik Bandić nakon fotografiranja. 

Ovo je druga sezona u kojoj zagrebački klub sudjeluje, a u svojoj premijernoj prošlogodišnjoj sezoni Medveščak je ostvario odličan plasman i, izvan svih očekivanje, plasirao se u TOP završnicu sezone. 

Na fotografiji su osim gradonačelnika Bandića, njegova zamjenice Vesna Kusin , pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić te prva momčad Kluba s novim glavnim trenerom Chuckom Weberom i njegovim pomoćnicima Alanom Letangom, Deanom Fedorchuckom, Klemenom Mohorićem te predsjednikom Kluba Damirom Gojanovićem i generalnim direktorom Vladimirom Tomičićem.


Gradske vijesti - 2014.