clanak False

Koncert Jimmyja Stanića u sklopu programa FonoKinoteka

17.04.2019.
Novo izdanje FonoKinoteke, glazbenog programa kina Kinoteka, koje će se održati 27. travnja ugostit će legendu hrvatske zabavne i jazz glazbe, Jimmyja Stanića. Ovaj neumorni 90-godišnjak čista glasa i zadivljujuće energije sinonim je za glazbu čija vrijednost ne blijedi, a u novije vrijeme sve ga više otkriva i mlađa publika.

Nastupi Jimmyja Stanića jedinstveni su zbog vrhunske interpretacije jazz-standarda i evergreena, ali i zbog ležernih i duhovitih intermezza koji pridonose izvrsnoj atmosferi stand-upa i klupske zabave.
 
Jimmy na koncertima izvodi i već pomalo zaboravljene šlagere sa zagrebačkim štihom, a na pozornici mu se nerijetko pridružuje supruga Barbara s kojom u duetu izvodi popularne glazbene brojeve „Kobila Suzy“, „Kauboj Jimmy“ i „Dimnjačar“.
 
Na pozornici kina Kinoteka Jimmy Stanić nastupit će u pratnji četverolista vrsnih instrumentalista Sexy Boys, koji čine pijanist Julije Njikoš, gitarist Mario Igrec, kontrabasist Mladen Baraković i bubnjar Josip Cvitanović.
 
Koncert počinje u 20:30 sati. Ulaznice je moguće kupiti po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna online na www.kinokinoteka.hr / www.ulaznice.hr te na prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 55 kn.
 
Koncert Jimmyja Stanića dio je glazbenog programa kina Kinoteka pod nazivom FonoKinoteka, koji predstavlja zanimljive glazbenike, izvođače i autore te njihove projekte posvećene zvuku i glazbi.

Aktualno