clanak False

Igračice ŽKK Novi Zagreb kod gradonačelnika

U povodu osvajanja Kupa Hrvatske Ružica Meglaj Rimac, gradonačelnik Bandić primio je igračice i vodstvo ŽKK Novi Zagreb.
08.04.2014.

 

U povodu osvajanja Kupa Hrvatske Ružica Meglaj Rimac, gradonačelnik i počasni predsjednik Kluba Milan Bandić primio je igračice i vodstvo ženskog košarkaškog kluba Novi Zagreb predvođeno predsjednikom Vladimirom Ivankovićem. 

Čast nam je i zadovoljstvo da ste nas primili nakon što smo drugi put zaredom osvojili Kup Ružica Meglaj Rimac, rekao je predsjednik Ivanković dodavši da je uspjeh ove godine još vredniji jer je uvijek teže braniti nego osvajati. 

Kao znak zahvale na potpori Klubu, igračice su gradonačelniku poklonile zlatnu medalju i loptu sa svojim potpisima. 

Čestitam vam na odličnom rezultatu i želim vam još puno sportskih uspjeha, u kojima će vam i Grad pomoći, rekao je gradonačelnik obećavši da će pored redovnih sredstava koje Klub dobiva, dobiti dodatna, kao nagradu za sve rezultate koje je u zadnjih godinu, dvije postigao. 

Uz gradonačelnika, susretu su prisustvovali pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić i glavni tajnik Zagrebačkog športskog saveza Zdenko Antunović.


Gradske vijesti - 2014.