clanak False

Gradonačelnik podržao Ciboninu akciju "I ja sam pomogao!"

Uključite se u akciju Košarkaškog kluba Cibona I ja sam pomogao!. Kupite godišnje ulaznice i glasnim navijanjem bodrite naše Vukove!
27.09.2014.

 

Uz druženje s Vukovima i njihovim navijačima na glavnome gradskomu trgu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pozvao je, u društvu Biserke i Aleksandra Petrovića, sve Zagrepčane da se uključe u akciju Košarkaškog kluba Cibona pod nazivom I ja sam pomogao!.


Najavivši velike promjene i Skupštinu Kluba za ponedjeljak, gradonačelnik je istaknuo da iako nema dovoljno novca, postoji toliko volje, ljubavi i snage da se s mladim Ciboninim talentima vrati slava koju je Klub uživao protekle 24 godine. S njime su se složili i Biserka i Aleksandar Petrović, koji je dodao kako je siguran da će Cibona uskoro biti tamo gdje je bila osamdesetih te je zamolio sve Zagrepčane da pomognu Akciju kupnjom ulaznica, naglasivši da pomoć Vukovima nije potrebna financijski koliko su im bitne pune tribine.


Svi ljubitelji košarke mogu se pridružiti akciji na način da kupe paket koji uključuje godišnju ulaznicu, člansku iskaznicu i navijačku majicu te na taj način doprinesu ovoj široj društvenoj akciji kojom se nastoji vratiti stari sjaj najuspješnijem hrvatskom košarkaškom klubu.


Gradske vijesti - 2014.