clanak False

Grad Zagreb donirao Poliklinici SUVAG digitalni EEG uređaj

Jutros je u Poliklinici SUVAG gradonačelnik Milan Bandić uručio ravnateljici Adindi Dulčić digitalni EEG uređaj.
03.02.2014.

 

Jutros je u Poliklinici SUVAG gradonačelnik Milan Bandić uručio ravnateljici Adindi Dulčić digitalni EEG uređaj, kojim će se bitno podići kvaliteta i dostupnost zdravstvene zaštite kako sugrađana, tako i građana cijele Hrvatske. 

Riječ je o najnovijem modelu EEG uređaja renomiranog japanskog proizvođača čijom su donacijom Grad Zagreb i gradonačelnik još jednom potvrdili visoku senzibiliziranost za osobe kojima je pomoć najpotrebnija. 

Grad Zagreb je ponosan na ovu Ustanovu , kao i na njezine vrijedne djelatnike, koji daju sve da bi pomogli drugima. Neka tako bude i ubuduće, na dobrobit svih ljudi, rekao je gradonačelnik simbolično pustivši u rad novi uređaj. 

U ime pacijenata i djece, kao i njihovih roditelja, te zaposlenika Poliklinike ravnateljica Dulčić zahvalila je gradonačelniku i suradnicima na razumijevanju i podršci: Podsjetit ću da ste 2006. otvorili ovu zgradu u kojoj se sada nalazimo, a koja je izgrađena sredstvima Grada Zagreba. Mi doista uživamo veliku podršku Grada. Ova donacija, koja će omogućiti još precizniju dijagnostiku neuroloških oštećenja, a time i stvaranje još učinkovitijih programa rehabilitacije, obvezuje stručnjake Poliklinike da se još više trude i opravdaju vaše povjerenje. 

Podsjetimo, Poliklinika SUVAG jedinstvena je zdravstvena ustanova za dijagnostiku svih teškoća vezanih uz oštećenje sluha i govora, rehabilitaciju slušanja i govora, te odgoj i obrazovanje djece oštećena sluha i/ili govora, a ovaj najsuvremeniji uređaj, vrijedan 251.791,88 kuna zasigurno će doprinijeti kvaliteti i brzini obrade i dijagnostike korisnika.


Gradske vijesti - 2014.