clanak False

Dvije ljetne škole fotografije na moru i besplatan tečaj u Zagrebu

19.04.2017.

Iznimno velik interes za fotografiju, osobito digitalnu, zagrebački učenici osnovnih i srednjih škola pokazali su i ovoga ljeta, a Zagrebački foto kino savez ni ovom ih prilikom nije iznevjerio.

Uz već tradicionalnu potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport i onoga za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, organizirao je za njih dvije ljetne škole fotografije na moru i besplatan tečaj digitalne fotografije u Zagrebu.

Besplatna škola digitalne fotografije održana je u hostelu Hrvatskoga ferijalnog i hostelskog saveza u Zadru (od 11. do 21. srpnja 2011.) za 20 zagrebačkih učenika slabijeg imovinskog stanja kao i djecu s teškoćama u razvoju, a tradicionalna Ljetna škola fotografije i ove se godine održava u odmaralištu Vladimira Nazora u Velom Lošinju od 27. srpnja do 3. kolovoza 2011.

Za učenike viših razreda osnovnih i učenike srednjih škola, ljubitelje fotografije, koji su u vrijeme ljetnih praznika ostali u Zagrebu, Zagrebački foto kino savez održava u svom prostoru na Trgu žrtava fašizma 14., od 25. srpnja do 2. kolovoza 2011., besplatan tečaj digitalne fotografije. O velikom interesu svjedoči čak 40 prijavljenih polaznika.

 


Novosti 2011