clanak False

Dostojanstveno obilježimo blagdan Svih svetih!

26.10.2017.
Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,
Na blagdan Svih svetih, 1. studenoga 2017., a kako bi se svim građanima osigurala mogućnost dostojanstvenog posjeta posljednjih počivališta svojih najmilijih, osigurali smo besplatan autobusni prijevoz na izvanrednim linijama prema većim gradskim grobljima:
 
Kaptol – Mirogoj,
Kaptol – Krematorij,
Kvaternikov trg – Srebrnjak,
Dubrava – Miroševac,
Dubec – Markovo Polje.
 
Sve do blagdana Svih svetih, kao i na Dušni dan, prema većim se gradskim grobljima javni prijevoz pojačava dodatnim kapacitetima.
 
Za groblje Mirogoj i Krematorij, na blagdan Svih svetih, izvanredni autobusi će voziti od 8 do 21 sat, a za Miroševac i Markovo Polje od 8 do 20 sati.
Sva će gradska groblja 31. listopada i 1. studenoga biti otvorena do ponoći.
U zonama gradskih groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa pa je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, taksi-vozilima, vozilima osoba s invaliditetom na kojima je istaknut znak pristupačnosti te vozilima s posebnom dozvolom.
S detaljnim pregledom prometne regulacije možete se upoznati na gradskim internetskim stranicama www.zagreb.hr ili doznati na broju Pozivnog centra 072 500 400. Stanje u prometu na područjima posebne prometne regulacije moći će se pratiti na internetskoj stranici sada.zgh.hr
U želji da dani kada se s pijetetom prisjećamo naših najmilijih proteknu kako i priliči našemu gradu, molim vas, dragi sugrađani, da njihova posljednja počivališta pohodite organiziranim linijama javnog prijevoza!
 
Vaš gradonačelnik
Milan Bandić

 

ARHIVA