clanak False

Aukcija u kazalištu Trešnja - kupite originalne kostime iz predstava

07.09.2020.
Postanite Trnoružica, Petar Pan ili neki drugi lik iz najljepših bajki i priča na svijetu uz originalne kostime iz predstava kazališta Trešnja koje ćete moći kupiti na rasprodaji u dvorištu Trešnje 12. i 13. rujna.
 
Kazalište Trešnja otvara svoju riznicu prekrasnih i unikatnih kostima iz predstava koje više nisu na repertoaru i nudi jedinstvenu priliku kupnje svim ljubiteljima kazališne umjetnosti. Rasprodaja kostima održat će se 12. i 13. rujna od 11 do 17 sati u dvorištu kazališta Trešnja koje će za ovu priliku biti posebno uređeno s kulisama iz predstava. Kupnja će biti moguća isključivo gotovinom.

Rasprodajom kostima kazalište Trešnja otvorit će sezonu 2020./2021. Posjetitelji Trešnje od listopada će moći uživati u obnovi premijere predstave Snjeguljica i sedam patuljaka te ostalim predstavama s repertoara kao što su Ivica i Marica, Trnoružica, I opet…Miffy, Pipi Duga Čarapa i ostale.

Detaljan raspored predstava u rujnu i listopadu možete pronaći na web stranici kazališta Trešnja u kojem je sve spremno za doček publike prema preporukama HZJZ kako bi se posjetitelji mogli osjećati sigurno u svom kazalištu. Broj mjesta u dvorani ograničen je na sto posjetitelja, a publika će se smještati u gledalište s preporučenim razmakom. Preporučuje se kupnja ulaznica putem online servisa, a obavezno je nošenje zaštitnih maski, kao i mjerenje tjelesne temperature i dezinfekcija ruku pri ulasku u kazalište.

Aktualno