clanak False

Agility poligon u Skloništu za nezbrinute životinje Dumovec

U Skloništu za nezbrinute životinje grada Zagreba Dumovec danas je otvoren Agility poligon, mjesto za trening, odnosno, socijalizaciju pasa.

06.06.2014.


Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu s voditeljicom Ustanove ZOO vrt Davorkom Maljković i voditeljicom Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba Dumovec Tatjanom Zajec, otvorio je danas Agility poligon u Skloništu. 

Ovdje smo drugu godinu za redom na Danu otvorenih vrata, a danas imamo zadovoljstvo otvoriti Atility poligon – mjesto za trening, odnosno, socijalizaciju pasa, gdje će naučiti kako se trebaju ponašati, rekao je gradonačelnik Bandić. Drago mi je da Imamo jedno od najmodernijih skloništa za životinje, a do kraja iduće godine ovdje ćemo, prvi u Hrvatskoj, imati i groblje za kućne ljubimce, najavio je gradonačelnik. 

Konačno smo ostvarili dugogodišnju želju, imamo Agility park koji će psima uljepšati dane i smanjiti boravak u boksovima, istaknula je voditeljica Tatjana Zajec, napomenuvši da je u Skloništu ili kod privremenih udomitelja prosječno zbrinuto preko 200 pasa, a trenutno je tu i nekolicina pasa iz poplavljenih područja Slavonije.


Gradske vijesti - 2014.