clanak False

Teniski Davis Cup spektakl u Zagrebu

03.03.2020.
Foto: HTS/ Marko Ćužić

Još nas nekoliko dana dijeli od Davis Cupa meča između Hrvatske i Indije koji će se 6. i 7. ožujka s početkom u 15 sati održati u dvorani 2 zagrebačkog Doma sportova. Pobjednik ovog susreta izborit će odlazak u Madrid u kojem će i ove godine na finalu nastupiti 18 reprezentacija.

Rijetka je ova prilika da hrvatska publika uživo vidi te pozdravi i navija za hrvatske tenisače na domaćem terenu koji će po prvi puta igrati pod vodstvom novog izbornika Vedrana Martića.
Za Hrvatsku su za susret protiv Indije pozvani Marin Čilić, Borna Gojo, Nino Serdarušić, Ivan Dodig i Mate Pavić.

Pozivamo sve ljubitelje tenisa koji su u prilici doći u Zagreb u dane kad se igra Davis Cup susret da ne propuste priliku pogledati i navijati za naše reprezentativce. Podrška s tribina naš je adut i vjerujem da ćemo svi zajedno napraviti atmosferu koja će nositi naše dečke, ali i biti vrijedna divljenja za naše goste!, izjavila je Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza.

Zagreb s veseljem dočekuje početak teniskog spektakla, a podršku je izrazio i pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić koji je izjavio: Grad Zagreb uvijek podržava sportske manifestacije tako i ovaj teniski susret. Drago nam je što će vrhunski tenis doći u Zagreb i što će Zagrepčani, i naši gosti sa svih strana Hrvatske, moći uživati u igrama naših reprezentativaca!

Ulaznice za Davis Cup prodaju se u sustavu Ulaznice.hr kao komplet karte po cijeni od 70 kuna za prvu te 50 kuna za drugu kategoriju. Cijena ulaznica za jedan dan je 40 kuna prvu te 30 kuna za drugu kategoriju.
 
 

Aktualnosti