clanak False

Odmorko zima - II. dio

03.02.2023.
Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom drugog dijela zimskog odmora učenika organizira program Odmorko koji će se provoditi od 20. do 24. veljače 2023. godine.

Učenici će u okviru programa moći koristiti plivališta Iver, Utrina, Svetice, Jelkovec i Zimsko plivalište Mladost te klizališta ŠRC Šalata i Velesajam. Osim plivanja i klizanja moći će sudjelovati u igraonicama kuglanja, squasha, taekwondoa, streljaštva te poludnevnog programa Zgombaonice unutar kojeg će imati mogućnost baviti se raznim sportskim aktivnostima, plivanjem i usavršavanjem plivačkih tehnika te podukama iz pojedinih sportova, uz pratnju stručnog i pedagoškog osoblja.

Zbog ograničenog broja mjesta, za aktivnosti streljaštva i Zgombaonice potrebne su prethodne prijave, i to preko mrežne stranice Odmorka. Prijave će biti otvorene u ponedjeljak, 6. veljače 2023. godine.

Sudjelovanje u aktivnostima je potpuno besplatno za sve učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb. Upute za izradu iskaznica nalaze se na sljedećoj poveznici.

Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici odmorko.hr, facebook stranici Odmorka te na INTERAKTIVNOJ KARTI.

Aktualnosti