clanak False

Program Odmorko ljeto 2021.

11.06.2021.
Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom ljetnog odmora učenika organizira program Odmorko ljeto 2021.
 
Učenici će u okviru programa moći slobodno plivati na bazenima Iver, Utrina, Svetice, Jelkovec, ŠRC Šalata i PVC Mladost. Osim plivališta Savez je pripremio i igraonice: atletike, sportova s diskom, boćanja, mačevanja, ragbija, triatlona, odbojke na pijesku, rukometa na pijesku, plesova, raftinga, kajak kanua, squasha, taekwondoa, kuglanja, bowlinga, tenisa, streljaštva te upoznavanja s tajnama Medvednice.
 
Također u sklopu programa Odmorko ljeto organizirat će se dva turnira u odbojci na pijesku i futsalu. Prijaviti se mogu učenici različitih škola. Prijavni list za turnire možete pronaći ovdje.
 
U sklopu Programa Odmorko ljeto 2021. provodi se i Program Hrvatskog školskog sportskog saveza: Sportski praznici. U Gradu Zagrebu provodit će se na četiri lokacije:OŠ MARINA DRŽIĆA, OŠ MALEŠNICA, OŠ JELKOVEC i OŠ ODRA. Učenici mogu biti različitih škola.
 
Prijave na:  https://skolski-sport-zg.hr/index.php?rubrika=odmorko&prijava=1
 
Sudjelovanje u aktivnostima je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb. Program je organiziran u suradnji s Gradskim uredom za sport i mlade i Sportskim savezom Grada Zagreba.

PLAKAT 

Aktualnosti