clanak False

Sufinanciranje medija

01.10.2020.
JAVNI POZIV za dodjelu potpora male vrijednosti za sufinanciranje proizvodnje i objave programskih sadržaja u elektroničkim publikacijama za 2020.

Nakladnici radija i televizija


PROGRAM državne potpore za subvencioniranje proizvodnje i emitiranja audiovizualnih i radijskih programskih sadržaja u programima nakladnika televizija ili radija za razdoblje od 2015. do 2020. 

IZMJENE I DOPUNE Programa državne potpore za subvencioniranje proizvodnje i emitiranja audiovizualnih i radijskih programskih sadržaja u programima nakladnika televizija ili radija za razdoblje od 2015. do 2020

Pročišćeni tekst PROGRAMA državne potpore za subvencioniranje proizvodnje i emitiranja audiovizualnih i radijskih programskih sadržaja u programima nakladnika televizija ili radija za razdoblje od 2015. do 2020._NESLUŽBENA VARIJANTA
*Napomena: objavljenim tekstom može se koristiti isključivo kao informacijom jer on nema mjerodavnost teksta tiskanog u Službenom glasniku Grada Zagreba.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nakladnici elektroničkih publikacija (portala)

PROGRAM potpore male vrijednosti za sufinanciranje proizvodnje i objave programskih sadržaja u elektronickim publikacijama za razdoblje 2015. - 2020.

IZMJENE I DOPUNE Programa potpore male vrijednosti za sufinanciranje proizvodnje i objave programskih sadržaja u elektroničkim publikacijama za razdoblje 2015. - 2020.

Pročišćeni tekst PROGRAMA potpore male vrijednosti za sufinanciranje proizvodnje i objave programskih sadržaja u elektroničkim publikacijama za razdoblje 2015. - 2020._NESLUŽBENA VARIJANTA
*Napomena: objavljenim tekstom može se koristiti isključivo kao informacijom jer on nema mjerodavnost teksta tiskanog u Službenom glasniku Grada Zagreba.