clanak False

Radionica za očeve korisnika Centra za pružanje usluga u zajednici Mali dom

17.05.2024.

U srijedu, 15. svibnja 2024. godine, u Centru za pružanje usluga u zajednici Mali dom, u organizaciji psihologinje Centra Marije Naglić, održana je tribina/radionica za očeve korisnika Centra, pod nazivom  „Uloga oca danas – uloga junaka“. 

U svrhu osiguravanja dodatne podrške očevima korisnika programa rane razvojne podrške i dnevnog programa u njihovoj roditeljskoj ulozi, na tribini su kao gosti predavači sudjelovali Matej Čuljak, psiholog koji radi u dječjem vrtiću već 12 godina, sam otac petero djece, psihoterapeut i edukant dječje psihodrame, radionice za osnaživanje roditelja provodi već više od 10 godina te Marko Pavlović, psiholog koji već 16 godina radi u Dječjem vrtiću Siget te je otac jedne 10-godišnjakinje.

Na tribini je sudjelovalo 8 očeva koji su kroz ponuđene sadržaje dobili informacije i podršku o značaju njihove uloge u životu njihovog djeteta/djece, osvijestili su koliko njihova uključenost u odgoj djece doprinosi i njihovom mentalnom zdravlju i psihološkoj otpornosti te se upoznali s načinom na koji se uloga oca mijenjala kroz povijest modernog društva.
 

 



Aktualno