clanak False

Predavanje „HAKUNA MATATA-proživi svaki trenutak“ profesora Dejana Nemčića

22.04.2022.
Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, organizirao je 21. travnja 2022. godine motivacijsko predavanje zagrebačkog profesora geografije Dejana Nemčića, dvostrukog svjetskog pobjednika za najboljeg profesora.

Predavanje je održano u sportskoj dvorani Srednje škole Jelkovec, za mlade s invaliditetom iz gradskih ustanova i udruga, a prisustvovali su i njihovi roditelji, osobni asistenti i drugi.

Održano je s ciljem da potakne otkrivanje pozitivnih potencijala kod mladih s invaliditetom. Svojim inspirativnim predavanjem potaknuo je interakciju i motivirao prisutne da budu zahvalni u životu, iskoriste sadašnji trenutak i bez obzira na teškoće koje imaju pronađu nešto pozitivno jer svatko od nas to ima u sebi.

Nakon predavanja održana je diskusija u kojoj su aktivno sudjelovali brojni mladi s invaliditetom i priznali da je dotaknuo njihove emocije.

Svi sudionici su izrazili zadovoljstvo ovim susretom te je donesen zaključak da je to samo početak jedne lijepe suradnje koja će se nastaviti i dalje.


 
Aktualno