clanak False

Povećanje zapošljivosti stručnjaka pomagačkih zanimanja

Gradonačelnik Milan Bandić svečano je u Tribini Grada uručio diplome polaznicima EU Projekta Povećanje zapošljivosti stručnjaka pomagačkih zanimanja.
18.03.2014.


Gradonačelnik Milan Bandić svečano je danas u Tribini Grada Zagreba uručio diplome polaznicima EU Projekta Povećanje zapošljivosti stručnjaka pomagačkih zanimanja. 

Riječ je o projektu kojeg zadnjih 18 mjeseci provodi Društvo za psihološku pomoć u partnerstvu s Gradom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, a s ciljem smanjenja nezaposlenosti stručnjaka pomagačkih zanimanja koji su bez radnog iskustva ili su dugotrajno nezaposleni (psiholozi, socijalni radnici, defektolozi, rehabilitatori, socijalni pedagozi, učitelji djece s posebnim potrebama). 

Poručivši mladim i visokoobrazovanim stručnjacima da budu ustrajni u dodatnom osposobljavanju, gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo postignutim ciljem povećanja profesionalnih kompetencija stručnjaka za savjetovališni rad.
Također je pozvao i druge organizacije da budu aktivne u korištenju europskih sredstava jer kako je naglasio to je ulaganje u budućnost.


Gradske vijesti - 2014.