clanak False

Kako su ustanove obilježile godinu

23.12.2022.
U proteklom tjednu Božić je pokucao na vrata ustanova Grada Zagreba za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom, Dnevnog centra za rehabilitaciju djece i mladeži „Mali dom-Zagreb“, Centra za pružanje usluga u zajednici Novi Jelkovec i Centra za rehabilitaciju Silver.
Prigodnim aktivnostima obilježili su kraj godine i nadolazeće blagdane. Dnevni centar „Mali dom-Zagreb“ organizirao je božićno druženje, pripremili su fritule, čaj, kobasice i peciva te u sklopu Projekta Tigar održali posljednju ovogodišnju radionicu na kojoj su razmijenili poklone. Korisnici Centra Novi Jelkovec sudjelovali su u božićnoj priredbi uz pjesmu i recitaciju prigodnih tekstova i poezije. U Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb, Centar Silver promovirao je svoj rad te u predstavljanje aktivnosti uključio i tri prekrasna labradora Nusha, Twix i Colby. 
Korisnici ustanova aktivno su sudjelovali u obilježavanju kraja godine uz nazočnost djelatnika, članova obitelji,  predstavnika Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te suradnika.
Više o provedenim aktivnostima možete vidjeti na poveznici pojedine ustanove.

Aktualno