clanak False

Humanitarni koncert Zaklade za pomoć osobama oboljelim od cerebrovaskularnih bolesti

Sinoć je u dvorani Vatroslava Lisinskog održan humanitarni koncert za zagrebačku zakladu za pomoć oboljelim od cerebrovaskularnih bolesti.

10.04.2014.


Sinoć je u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskoga održan humanitarni koncert Sandre Bagarić i Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem Ive Lipanovića, a sav novac od prodanih ulaznica namijenjen je zagrebačkoj zakladi za pomoć oboljelim od cerebrovaskularnih bolesti. 

Osnivač Zaklade, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić zahvalio se svima koji su kupili ulaznicu i tako pomogli oboljelima te naglasio kako je Zaklada od osnivanje skupila preko tri milijuna kuna od raznih donacija.
Na koncertu su uz Sandru Bagarić nastupili i Martina Tomčić, Renata Sabljak, Đani Stipanićev, Ervin Baučić, Ante Gelo i Darko Domitrović. 

Podsjetimo, Zagrebačka zaklada za pomoć oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti osnovana je na 2004. na inicijativu gradonačelnika Bandića s ciljem pomaganja u liječenju osoba oboljelih od tih bolesti. Zahvaljujući dosadašnjim donacijama Zaklada je uspjela opremiti Centar za prevenciju cerebrovaskularnih bolesti najsuvremenijom ultrazvučnom opremom za rano otkrivanje početnih promjena na krvnim žilama koje opskrbljuju mozak.


Gradske vijesti - 2014.