clanak False

Dodijeljeno priznanje Mladi Gradonačelnik Grada Zagreba 2020.

07.09.2020.
Foto: Savjet mladih Grada Zagreba/Facebook

Na svečanoj sjednici Savjeta mladih Grada Zagreba 05. rujna 2020. u Staroj gradskoj vijećnici Mateji Meštrović dodijeljeno je priznanje Mladi Gradonačelnik Grada Zagreba 2020.
Ovogodišnja dobitnica priznanja, koju je kandidirala Udruga za podršku žrtvama i svjedocima prisutnima je održala kratku prezentaciju o svojim idejama i projektima - viziji obrazovnog sustava i radu Centra za mlade Grada Zagreba. Mlada Gradonačelnica je istaknula da je rad s mladim ljudima uvijek kreativan i izazovan te da će i dalje nastaviti intenzivno pomagati u afirmaciji i položaju mladih u društvu.

Jedan od ciljeva projekta Mladi Gradonačelnik Grada Zagreba, koji se provodi drugu godinu zaredom je prikupiti nove i zanimljive ideje za programe i aktivnosti za mlade u gradu Zagrebu te afirmirati mlađu populaciju da se zalažu za ljepši, otvoreniji i ugodniji Zagreb.

Tijekom sjednice na kojoj su bili prisutni potpredsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba prof. dr. sc. Ana Stavljenić Rukavina te izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba i pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić predstavljen je Sporazum o suradnji Savjeta mladih Grada Zagreba i Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu kojim su propisani određeni ciljevi i metode suradnje, od zajedničkih sastanaka i međusobnog informiranja o aktivnostima do mogućnosti za konkretnim zajedničkim inicijativama.

 

Aktualnosti