clanak False

Uručena donacija iz Projekta Pink Wing klinici u Klaićevoj

24.09.2018.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je Klinici za dječje bolesti Zagreb uručio donaciju iz Pink Wing 2018., jedinstvenoga turističko-gastronomskog projekta kojemu je cilj promicanje hrvatskog turizma i prikupljanje donacija za humanitarne svrhe. Kao i 2017., Klinici u Klaićevoj je donirano 30 000 kuna.

Prošlogodišnja su sredstva utrošena na uređenje mikrobiološkog laboratorija, a ove godine sredstva namjeravamo usmjeriti na uređenje i opremanje laboratorija za citodijagnostiku, rekao je ravnatelj Klinike prof. dr. Goran Roić te je potom gradonačelniku i organizatorima Pink Wing akcije zahvalio.

Nakon upućenih čestitki ravnatelju prof. dr. Roiću i osoblju Klinike na profesionalnosti i stručnosti što ih svakodnevno nesebično iskazuju u svome radu s najmlađima, gradonačelnik je istaknuo: Ovo nije prvi put da kroz Pink Wing akciju činimo dobro djelo za druge. Organizatorima na tome zahvaljujem i nadam se da će i drugi slijediti ovaj primjer i da će pomagati naše najpotrebitije sugrađane.

Na ovogodišnjem Pink Wing eventu se prikupilo 93.000 kuna od sudionika i partnera. Trudimo se da naše akcije i ubuduće budu još uspješnije te da se prikupi još više sredstava za humanitarne svrhe, rekao je Robert Bajs, direktor Pink Wing Production.

Gradske vijesti - 2018.