clanak False

Predstavljen doček Nove godine u Sarajevu

19.11.2018.
Od 30. prosinca do 1. siječnja u Sarajevu će se održati trodnevni novogodišnji program pod sloganom Sarajevo – novogodišnji centar regije, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u palači Dverce. U društvu gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, program su predstavili gradonačelnik Grada Sarajeva Abdulah Shaka i glazbenik Hari Varešanović.

Ove godine organiziramo doček s vrhunskim glazbenikom Harijem Mata-Harijem koji nastupa 31. prosinca te s nizom drugih zanimljivih događanja. Želja nam je da broj turista iz Hrvatske bude što veći, a mi ćemo učiniti sve da se što ugodnije u našem gradu osjećaju, rekao je gradonačelnik Grada Sarajeva te je iskoristio priliku kako bi gradonačelniku Bandiću zahvalio na energiji koju ulaže da bi suradnja između dvaju gradova bila što bolja.

Sarajevo je grad zabave i specifične duše. Stoga mislim da će novogodišnji program biti savršen, naglasio je gradonačelnik Bandić, a Varešanoviću je poželio uspješan koncert.

Hari Mata Hari je istaknuo da predstojeći nastup smatra krunom svoje karijere i ostvarenjem vlastitoga dječačkog sna. Obećavamo vam spektakl. Na raspolaganju će vam biti sve najbolje što Sarajevo nudi – mnogo smijeha, zabave, široko srce i ukusni ćevapi! Nadam se da ćemo ta tri dana biti centar regije.

Noć uoči dočeka, 30. prosinca, orkestar MuzikArt će ispred sarajevske katedrale izvesti najpoznatije klasične kompozicije i splet evergreen-pjesama. Prve večeri nove 2019., dakle 1. siječnja će ispred Vječne vatre nastupiti još jedna regionalna zvijezda Branko Đurić Đuro sa svojim kultnim bendom Bombaj štampa.

Gradske vijesti - 2018.