clanak False

Zvonimir Magdić kod gradonačelnika

Zvonimira Magdića, legendu športskog novinarstva i njegovu suprugu primio je u Bijelom salonu gradonačelnik Milan Bandić.
13.07.2015.
Zvonimira Magdića, legendu športskog novinarstva i njegovu suprugu primio je danas u Bijelom salonu gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u društvu s pročelnikom Ureda za obrazovanje kulturu i šport Ivicom Lovrićem.

Kroničar  hrvatskog nogometa, posebno njegovog  zlatnog doba, najavio je još jednu knjigu koja bi se, nada se, uskoro mogla pojaviti pred čitalačkom publikom. Riječ je o knjizi o 1. Hrvatskom građanskom športskom klubu Građanski u kojoj je obuhvatio njegovu povijest od samih početaka 1911. godine.

Pozdravljajući goste gradonačelnik je sa zadovoljstvom izrazio spremnost da Grad bude pokrovitelj,  jer športska povijest Zagreba nezamisliva je bez kluba u kojem je počeo nogomet na ovim prostorima. 

Nova knjiga iz pera dugogodišnjeg novinara Sportskih novosti, SN revije, autora brojnih publikacija, stručnih članaka i najvećeg romantika  hrvatskog športskog novinarstva trebala bi izaći još ove jeseni.
 

Gradske vijesti - 2015.