clanak False

Vodstvo RK Zagreb kod gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je vodstvo rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb.
28.09.2015.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je vodstvo rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb, predvođeno predsjednikom Izvršnog odbora kluba Mladenom Vedrišem i direktorom Antom Ančićem.

Na sastanku u Gradskoj upravi bilo je riječi o uspjesima i problemima Kluba, a gradonačelnik je posebno naglasio da bi poslovanje RK Zagreb (PPD Zagreb) trebao biti putokaz i drugim klubovima u značajnom smanjivanju troškova koji nisu išli na uštrb sportskih uspjeha.

Klub je dobio apsolutnu podršku Gradonačelnika u financijskim planovima i u planovima korištenja sportskih objekata za potrebe treninga svih selekcija i natjecanja. To je u skladu s politikom Grada koji prepoznaje i honorira sportsku izvrsnost, a u konkretnom slučaju, među ostalim, za nadolazeće utakmice animirat će se i zagrebačke škole, odnosno učenici za praćenje ovog najtrofejnijeg zagrebačkog rukometnog kluba koji svojim uspjesima promiče Zagreb i Hrvatsku na puno širem planu od sporta.

Zahvalivši na prijemu, gosti su podvukli i dosadašnju uspješnu suradnju s Gradom i Gradonačelnikom, te posebno izdvojili da rukometaši  Zagreba predstavljaju svoj grad i državu u europskoj Ligi prvaka, u regionalnoj SEHA ligi, kao i na nacionalnom Prvenstvu i Kupu.

Gradske vijesti - 2015.