clanak False

Sastanak u Hrvatskom Leskovcu

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić održao je u prostorijama NK Hrvatski Leskovac redoviti radni sastanak na temu planiranih projekata u tom dijelu grada.
14.11.2015.
U prostorijama NK Hrvatski Leskovac,  gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima je održao još jedan u nizu redovitih radnih sastanaka na temu planiranih infrastrukturnih projekata u tome dijelu grada. Projekti uključuju izgradnju mreže vodoopskrbe i odvodnje, plinofikaciju naselja, izgradnju osnovne škole i uređenje nogometnog igrališta.

Zagrebački gradonačelnik je naglasio kako je sretan što se sljedeći put nećemo nalaziti u prostorijama Kluba već  na mjestu početka radova za izgradnju vodoopskrbne mreže. Što se tiče izgradnje osnovne škole, gradonačelnik ističe kako su imovinsko-pravni odnosi riješeni te da će u drugoj polovici iduće godine krenuti radovi.

Prema riječima Dubravka Filipana iz podružnice Vodoopskrba i odvodnja, kroz mjesec dana kreću radovi na prvoj etapi dužine 12,5 kilometara. Osim toga, južno od pruge, u tijeku je proces ishođenja građevinske dozvole za još 6 kilometara kanalizacije. Paralelno ide i natječaj za dovršetak sabirnog kanala dužine 600 metara kao i oprema crpne stanice. Radovima će biti obuhvaćena sva kućanstva sjeverno od pruge te njih nekoliko s južne, odnosno 80 % Hrvatskog Leskovca.



 

Gradske vijesti - 2015.