clanak False

Predstavnici Udruženja ugostitelja kod gradonačelnika

Gradonačelnik Bandić primio je u Gradskoj upravi predstavnike Udruženja ugostitelja Zagreba, predvođene predsjednikom Nenadom Šepakom.
05.06.2015.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u Gradskoj upravi predstavnike Udruženja ugostitelja Zagreba predvođene predsjednikom Nenadom Šepakom.

Zahvalivši gradonačelniku na prijemu, dosadašnjoj suradnji i podršci koju Udruženje kontinuirano ima od strane Grada, predsjednik Šepak upoznao je gradonačelnika s aktualnim problemima s kojima se ugostitelji susreću te prijedlozima za njihovo rješavanje.

Također, najavio je i tradicionalni Forum zagrebačkih ugostitelja, kojeg organizira Udruženje ugostitelja Zagreba, a koji svake godine okuplja velik broj vlasnika zagrebačkih klubova, restorana, slastičarnica, wine barova, restorana, kafića, koji zajedno, razmjenom iskustava, nastoje izboriti bolji status za svoju struku, poboljšati poslovanje i smanjiti nepravilnosti.

Sastanak kod gradonačelnika jedan je od redovitih sastanaka s ciljem što bolje suradnje na obostranu korist, posebno građana i posjetitelja našega grada.

Gradske vijesti - 2015.