clanak False

Predstavnici Matice umirovljenika Hrvatske kod gradonačelnika

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je predstavnike Matice umirovljenika Hrvatske predvođene predsjednikom Josipom Kovačićem.
05.10.2015.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je predstavnike Matice umirovljenika Hrvatske predvođene predsjednikom Josipom Kovačićem.

Matica umirovljenika Hrvatske, najstarija je i najveća umirovljenička organizacija u Republici Hrvatskoj. Sa sjedištem djelovanja u Zagrebu svakako je važan partner Gradu Zagrebu u provođenju socijalne politike kojoj je prioritet briga o starijim osobama.

Tema sastanka u Gradskoj upravi bio je i prostor u Preradovićevoj ulici u kojem djeluje Matica, a koji zahtjeva opsežnu adaptaciju. Obzirom na odličnu suradnju Grada Zagreba i Matice, na dobrobit naših najstarijih sugrađana što je tijekom susreta posebno istaknuo i zagrebački gradonačelnik, Grad Zagreb će se u skladu s mogućnostima uključiti i u rješavanje problematike prostora.

Gospodin Kovačić zahvalio je gradonačelniku na podršci u radu Matice te ga ujedno pozvao na treći Susret pjevačkih zborova umirovljenika Hrvatske što će se održati 7. listopada u Požegi.
 

Gradske vijesti - 2015.