clanak False

Predstavnici 7. gardijske brigade kod gradonačelnika

Gradonačelnik  Bandić primio je predstavnike Udruge veterana 7. gardijske brigade Puma koje je predvodio predsjednik Udruge Robert Puja.
17.06.2015.


Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je danas u zgradi Gradske uprave predstavnike Udruge veterana 7. gardijske brigade Puma koje je predvodio predsjednik Udruge Robert Puja.

Darovavši mu kristal s likom i grbom pume, gosti su gradonačelniku Bandiću izrazili zahvalnost na nesebičnoj pomoći Grada Zagreba u izgradnji spomenika jednom nestalom i 31 poginulom pripadniku Brigade, a koji je prošle godine postavljen u Varaždinu.

Na Zagreb uvijek možete računati, mi ćemo vam uvijek biti na dispoziciji kao što ste i vi bili Hrvatskoj kada je bilo najpotrebnije, rekao im je gradonačelnik Bandić, a oni su ga pozvali da im se sljedeći vikend, 27. lipnja, pridruži na obilježavanju 20. obljetnice pogibije i nestanka pripadnika Brigade kod spomenika na Velikoj Duvjakuši na Dinari.

Uz gradonačelnika Bandića i predsjednika Udruge Puja, prijemu su prisustvovali i Miodrag Demo iz Gradskog ureda za branitelje te  članovi Upravnog odbora Udruge Pero Kos, Ivan Blažinović i Dražen Šantić.
 


Gradske vijesti - 2015.