clanak False

Posjet mladim vatrogascima u Novom Vinodolskom

Gradonačelnik Bandić posjetio je u N. Vinodolskom pripadnike vatrogasne mladeži koji, uz pomoć Grada, ljeto provode na edukativnom odmoru.
08.07.2015.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić posjetio je u Novom Vinodolskom pripadnike vatrogasne mladeži grada Zagreba, njih 27, koji, uz pomoć Grada, ljeto provode na aktivnom i edukativnom odmoru pripremajući se za požarne sezone.

Zaželjevši mladima da iskoriste ovo vrijeme za učenje, ali i igru na moru, kao počasni vatrogasac gradonačelnik je izrazio nadu da će se u Vinodolskom u narednom periodu odmoriti i vatrogasci veterani, kojih je u Zagrebu, naglasio je, preko 11 tisuća udruženih u 58 društava te javna postrojba sa 450 vatrogasaca.

Zahvalni smo Gradu Zagrebu na ovom objektu koji nam je dan na korištenje, a mi ćemo ga u maniri dobrog gospodara čuvati i paziti, obećao je gradonačelniku predsjednik Vatrogasne Zajednice GZ Zlatko Križanić napomenuvši kako je ovo jedan od načina kako da privuku još veći broj mladih u organizaciju.

Naime, Vatrogasna zajednica Grada Zagreba dobila je na korištenje objekt u Novom Vinodolskom gdje će kroz srpanj i kolovoz u terminima po tjedan dana biti organizirana edukacija za ukupno 300 članova mladeži, od ukupno 3000 članova iz dobrovoljnih vatrogasnih društava Zajednice.
 

Gradske vijesti - 2015.