clanak False

Otvorenje podružnice Sesvete Centra za socijalnu skrb u Novom Jelkovcu

05.11.2015.

Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin u društvu s potpredsjednicom Vlade i ministricom socijalne politike i mladih Milankom Opačić prisustvovala je u Novom Jelkovcu otvorenju gradskog prostora koji je dan na korištenje podružnici Sesvete Centra za Socijalnu skrb kako bi žitelji naselja imali što dostupniju socijalnu skrb.

Grad Zagreb se, zajedno s resornim ministarstvom, našao na zajedničkom zadatku, i još jednom smo pokazali da kada djelujemo zajedno možemo brže i bolje ostvariti postavljene ciljeve, rekla je zamjenica Kusin.
Istaknula je kako je bilo jasno da podružnica Sesvete više ne može opslužiti sve potrebite, pogotovo jer se radi o naselju u kojem je Grad dodijelio socijalne stanove i gdje su potrebe izrazite: To je odraz i politike Grada Zagreba, i samog gradonačelnika Milana Bandića koji je posebno osjetljiv na socijalne probleme sugrađana.

Na kraju prigodne svečanosti, za svesrdnu podršku u realizaciji ovog hvalevrijednog projekta, Centar za socijalnu skrb pripremio je zahvalnice za gradonačelnika Milana Bandića i ministricu Milanku Opačić.
 

Gradske vijesti - 2015.