clanak False

Obilazak Kajzerice

Zahvaljujući inicijativi Udruge građana Za Kaj za Kajzericu i razumijevanju Grada, na travnatoj površini uz Bencekovićevu ulicu, bit će izgrađeni trg, park i crkva.
01.05.2015.


Zahvaljujući inicijativi Udruge građana Za Kaj za Kajzericu i razumijevanju Grada, na travnatoj površini uz Bencekovićevu ulicu, bit će izgrađen središnji trg, park i crkva – čulo se to jutros na susretu gradonačelnika Milana Bandića sa stanovnicima Kajzerice.

Ljudi su opravdano reagirali. Bojali su se da će na ovoj zelenoj površini niknuti desetak novih kuća. Na ovoj parceli bit će dovoljno prostora za sve sadržaje parka i središnjeg trga na Kajzerici, a u sklopu toga i crkve, rekao je gradonačelnik.


Kako se čulo prostor se nalazi na idealnoj lokaciji, u sredini stambenog dijela naselja i jedina je preostala zelena površina u naselju gdje bi se mogao izgraditi park i trg,
Nakon škole i vrtića koje smo dobili, odlučili smo se na još jednu akciju - da ova parcela ostane zelena Inicijativa udruge je da tu ne nikne nikakav šoping centar, nikakva građevina, istaknuo je Ognjen Golubić iz Udruge Za Kaj za Kajzericu.

Također, gradonačelnik Bandić obišao je i prostor oko škole i vrtića na Kajzerici te najavio da će za tjedan dana održati sastanak s ravnateljima i izvođačima radova vezano uz nedostatke, kao što je neuređeno okolno igralište koje treba urediti.
Popišite sve što ne valja, stavite sve na papir od jedne do druge škole i vrtića, od unutra do vani. Na sastanku ćemo dogovoriti sve što je potrebno napraviti i kada će se krenuti sa radovima, dodao je gradonačelnik Bandić.
 


Gradske vijesti - 2015.