clanak False

Nacrt prijedloga Odluke o novčanoj pomoći za sanaciju oštećenja nastalih na imovini uslijed nevremena na području Grada Zagreba 19. i 21. srpnja 2023.

31.08.2023.
Poštovani/a,

Otvoreno je savjetovanje o Nacrtu prijedloga Odluke o novčanoj pomoći za sanaciju oštećenja nastalih na imovini uslijed nevremena na području Grada Zagreba 19. i 21.7.2023.

Rok za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću je 30 dana, a savjetovanje je otvoreno do 30. rujna. 2023. godine, te se primjedbe i prijedlozi pristigli nakon tog dana neće uvažiti.

Opis savjetovanja: Uslijed nevremena koje je zadesilo Grad Zagreb u srpnju 2023. godine, a koje je nanijelo materijalna oštećenja na imovni građana Grada Zagreba, Grad Zagreb je pristupio evidentiranju nastalih oštećenja na imovini građana te utvrđivanju kriterija, uvjeta i načina dodjele novčane pomoći za saniranje nastalih oštećenja. Ovom Odlukom utvrđuju se uvjeti i način dodjele novčane pomoći koju će Grad Zagreb isplatiti prijaviteljima štete na imovini - fizičkim osobama za sanaciju oštećenja nastalih na njihovoj imovini uslijed navedenih nevremena koja su se dogodila 19. i 21. srpnja 2023. na području Grada Zagreba.

Za sudjelovanje u savjetovanju potrebno je popuniti obrazac za sudjelovanje javnosti u internetskom savjetovanju klikom na donju poveznicu.