clanak False

Mustač Commerce d.o.o.

24.02.2022.

Prirodni Jabučni, Alkoholni, Vinski ocat kao i Kvasina proizvode se na drvenim aparatima napravljenim po modelu njemačke tvrtke Hainrich Frings iz Bona. Svi materijali koji se koriste u izradi aparata ( uključujući i bukove strugotine koje su „srce“ aparata ), generatora su iz Hrvatske. Sirovinu za proizvodnju 100% prirodnih octova nabavljaju od poljoprivredno-prehrambenih proizvođača iz Hrvatske (alkohol, crno vino). Jabuke su isključivo od poljoprivrednih gospodarstava s područja naše regije, Virovitičko-podravske županije te okolnih županija.
Jabučni ocat
Izniman po okusu, vrlo zdrav ocat blagog intenziteta. U tvornici jabučni ocat proizvodi se na tradicionalan način koji se nije promijenio punih 60 godina, na drvenim Frings generatorima. Odličan je kao dodatak salatama i kao marinada u spravljanju najraznovrsnijih jela. Jabučni ocat neizostavan je u svakom domaćinstvu. Jabuke od kojih se proizvodi u Virovitičkoj tvornici octa vrhunske su kvalitete te su jamstvo punoće okusa te ugodnog mirisa.
Brojne su blagodati jabučnog octa.. koristan za dijabetičare, pomaže pri mršavljenju, djeluje na kožne bolesti, poboljšava probavu, pročišćava vlasište….
….jer..jabučni ocat je apsolutni izvor zdravlja!!!
Alkoholni ocat
Proizvodi se fermentacijom čistog etilnog alkohola. Posebnoj kvaliteti ovom octu doprinosi proizvodnja na Frings generatorima u kojima se prelijeva preko bukovih strugotina što mu daje mekoću okusa i uklanja žestinu koja je prisutna u drugim alkoholnim octovima.
Priprema hrane u domaćinstvu obavezno je popraćena upotrebom ovog, najrasprostranjenijeg, octa.
Rok upotrebe je neograničen što ga čini različitim od većine prehrambenih proizvoda.
Vinski ocat od crnog vina
Vinski ocat Tvornice octa Virovitica proizveden je od kvalitetnih vina renomiranih proizvođača. Prirodni postupak proizvodnje jamstvo je domaće kvalitete ovog octa iznimno laganog okusa te ugodnog mirisa.
Vrhunski kulinarski majstori koriste ga kao marinadu za jela od divljači te najraznovrsnije dresinge te za salate.
Čuva se na sobnoj temperaturi, neograničenog je roka trajanja.
Kvasina
Kvasina je iznimno cijenjen, aromatičan ocat, proizveden od najkvalitetnijih, u pravilu sortnih crnih vina, kojima može “zahvaliti” za svoju boju, poput rubina. Kozumiranje kvasine svaki dan, u dozi jedne čašice, odlično djeluje na kardiovaskularni sustav a ubrzava i razgradnju masnoća i za više od 10%. Antioksidativna svojstva vina prenesena su i na ovaj izvrstan ocat proizveden na 100% prirodan način, tradicionalnom tehnologijom. Kvasina obiluje svakodnevno potrebnim elementima poput željeza, kalcija, magnezija, kalija, fosfora, bakra…

Kvasina je proizvedena od isključivo hrvatskih vina vrhunske kvalitete.