clanak False

Međudomsko natjecanje u boćanju

U Domu za starije i nemoćne Sveta Ana gradonačelnik Bandić uručio je priznanja pobjednicima na 11. međudomskom natjecanju u boćanju.
12.06.2015.
Na poziv ravnateljice Doma Sveta Ana Luce Slišković, u Domu za starije i nemoćne osobe Sveta Ana gradonačelnik Milan Bandić uručio je priznanja pobjednicima na 11. međudomskom natjecanju u boćanju.

Drago mi je da smo svake godine ovdje, ovo druženje je ono što nam svima nedostaje. Najvažnije da naši sugrađani treće životne dobe nađu neki sadržaj, da se bave sportom, druže, zabavljaju. Svima vama želim puno zdravlja, rekao je gradonačelnik.

Na natjecanju je sudjelovalo 20 -ak ekipa iz 10 zagrebačkih domova za starije i nemoćne osobe, predstavnici gerontoloških centara pri Domovima, te gosti iz susjednih gradova.

Cilj ovih susreta je pružiti štićenicima domova zanimljiv sadržaj, zabavu, sport prilagođen njihovim godinama te zajedničko druženje. Osim boćanju, gosti i posjetitelji mogu uživati u šahu, beli, pikadu i prezentaciji radova keramičke radionice i radionice za nakit te prigodnom druženju.

Gradske vijesti - 2015.