clanak False

Košarkaši Cibone kod gradonačelnika

U povodu ostvarenih odličnih rezultata, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je u palači Dverce igrače i vodstvo Košarkaškog kluba Cibona.
05.06.2015.
Igrače i vodstvo Košarkaškog kluba Cibona primio je u palači Dverce gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, u povodu osvajanja kadetskog i juniorskog Prvenstva Hrvatske te plasiranja ekipa seniora i mlađih kadeta u finale Prvenstva.

Cibona je naš najtrofejniji košarkaški klub i učinit ćemo sve da se njena slava nikad ne dovede u pitanje, istaknuo je zagrebački gradonačelnik, dodavši da su ovi vrhunski rezultati na ponos svim Zagrepčanima i poželjevši sreću seniorima i mlađim kadetima u finalu Prvenstva.

Na prijemu te na potpori i lijepim riječima, u ime Kluba zahvalio se predsjednik Petrović posebno naglasivši da usprkos najmanjem budžetu dosad, Cibona nikad nije imala ovako dobre rezultate: Nikada u povijesti kluba nije se desilo da sve tri mladosne kategorije budu u završnici Prvenstva Hrvatske. Također, istaknuo je kako su seniori ispunili sva očekivanja, dok su predstavnici juniora, odreda zagrebački dečki, jedni od najkvalitetnijih košarkaških nada u Hrvatskoj.

Podsjetimo, svibanj je bio trijumfalan za Cibose: juniori su postali prvaci pobjedom protiv Cedevite, dok su kadeti slavili u Splitu, pobjedivši domaćine. Finale Prvenstva Hrvatske izborila je i seniorska ekipa, koja sutra igra odlučujuću utakmicu protiv Cedevite. Mlađi kadeti također su ostvarili odličan uspjeh - u polufinalu završnog turnira igraju protiv Splita.
 

Gradske vijesti - 2015.