clanak False

Gradski vrt Mandlova - podjela ugovora i akcija uređivanja zajedničkog dijela vrta

U Gradskom vrtu Mandlova gradonačelnik Milan Bandić uručio je 57 ugovora i vrtlarskih priručnika korisnicima vrtnih parcela u okviru projekta Gradski vrtovi.
22.10.2015.

Uz prigodnu svečanost u Gradskom vrtu Mandlova na Ravnicama gradonačelnik Milan Bandić uručio je 57 ugovora i vrtlarskih priručnika korisnicima vrtnih parcela u okviru projekta Gradski vrtovi.

Ovo nije samo mjesto susreta, druženja, rekreacije, već i  mjesto popravljanja kućnog budžeta. Isplatilo se čekati za ove parcele jer ovdje je ponajbolja zemlja za uzgoj voća i povrća, rekao je gradonačelnik Bandić dodavši kako je kako mu je drago da i dalje vlada veliki interes među sugrađanima za parcele.

U sklopu volonterske akcije uređenja zajedničkog dijela Gradskog vrta, koju organizira Grad Zagreb, 24 sata i Radio Kaj, uz partnere tvrtke Pevec, Ožujsko pivo, Mesnu industriju Ravlić, PBZ, Samoborku, Exotic King, Schedu i Eko Taxi, korisnici vrta u Mandlovoj dobili su vrtnu kućicu, kosilice i povrtne presadnice.

Podsjetimo, od početka projekta 2013. godine Grad Zagreb podijelio je sugrađanima na korištenje 2010 parcela na 11 lokacija.

Gradske vijesti - 2015.