clanak False

Gradonačelnik primio maratonku Lisu Christinu Nemec

Gradonačelnik Bandić u Gradskoj je upravi primio maratonku Lisu Christinu Nemec nakon što je ispunila normu za Olimpijske igre u Rio de Janeirou. 
05.10.2015.
Gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi maratonku LIsu Christinu Nemec  nakon što je na Berlinskom maratonu osvojila sedmo mjesto i time ispunila normu za Olimpijske igre u Rio de Janeirou. Čestitavši na uspjehu, gradonačelnik je Lisi zaželio sreću i sjajne rezultate u daljnjim natjecanjima.

Zahvaljujem gradonačelniku i gradskim službama na potpori koju mi pružaju kako bi imala što bolje uvjete za treniranje i, shodno tome, postizala dobre rezultate, rekla je Lisa Christina Nemec nakon sastanka.

Glavni tajnik sportskog saveza grada Zagreba Zdenko Antunović naglasio je da je poznato da gradonačelnik i Grad podržavaju mlade talentirane sportaše koji svojim rezultatima promoviraju naš grad i domovinu. Na tom tragu Grad će, zajedno sa relevantnim sportskim institucijama, omogućiti Lisi Christini Nemec dobre uvjete za treniranje, dodao je Zdenko Antunović.
 

Gradske vijesti - 2015.