clanak False

Gradonačelnik počasni član HGZ-a

U znak zahvalnosti za trajnu potporu Hrvatski generalski zbor uručio je Milanu Bandiću Povelju kojom ga proglašavaju njihovim počasnim članom.
04.11.2015.



U znak zahvalnosti za trajnu potporu svim hrvatskim braniteljima i generalima, Hrvatski generalski zbor uručio je, u palači Dverce, zagrebačkome gradonačelniku Milanu Bandiću Povelju kojom ga proglašavaju njihovim počasnim članom.


U ime svih generala Povelju je gradonačelniku predao predsjednik Zbora Pavao Miljavac, a člansku iskaznicu počasnog člana uručio mu je general  Marinko Krešić.

Istaknuvši gradonačelnikovo čovjekoljublje i domoljublje Pavao Miljavac je naglasio da je ovo prva Povelja koju Zbor dodjeljuje te dodao: Malo tko može okupiti ovoliki broj generala, ljudi koji su od prvog dana branili svoju Domovinu. Neizmjerno cijenimo Vaš rad za grad koji ste preobrazili u pravu europsku metropolu.

Zahvalivši na iskazanoj časti koja mu je iskazana, gradonačelnik je istaknuo: Moja je želja da zajedno gradimo ovu zemlju i činimo dobra djela, najveće djelo koje je izišlo iz vaše kovačnice je neovisna, demokratska i slobodna RH, a na nama je da je sada i gospodarski uredimo.
 


Gradske vijesti - 2015.