clanak False

Fašnik u Zagrebu

U povodu završetka vladavine fašničkog puka Sesveta, na glavnom Zagrebačkom trgu održan je prigodni program fašničke skupine KUD -a Prepuštovec.
14.02.2015.

U povodu završetka vladavine fašničkog puka Sesveta, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba koja obnaša dužnost gradonačelnika dr.sc. Sandra Švaljek sudjelovala je na glavnom Zagrebačkom trgu u prigodnom programu fašničke skupine Kulturno-umjetničkog društva Prepuštovec.

Prije nekoliko dana predali ste nam ključeve Grada na upravljanje, ali niste nam spomenuli nagomilane probleme  i fiskalnu odgovornost, pa nam za osamostaljenje Nezavidno-Ovisne Sesvetske Republike Grada Zagreba nije pomogao ni dovoljan broj prikupljenih otisaka prstiju, rekao je predstavnik fašničkog puka Sesveta grof Fullir von Trutt  i vratio zamjenici ključeve Grada.

Bez opiranja sam vam dala ključeve jer sam znala da neće dugo ostati u vašim rukama, mislili ste da je vlast slast i da je sve to jednostavno te ste se zabavljali toliko krivim stvarima  da niste uspjeli ni peneze potrošiti, rekla je zamjenica Švaljek, dodavši da joj danas vraćaju i ključeve i punu blagajnu kako je i prije bilo. 
 

Gradske vijesti - 2015.