clanak False

Dragutin Šurbek i Herman Vukušić kod gradonačelnika Bandića

Gradonačelnik Bandić primio je predsjednika Stolnoteniskog saveza Zagreb D. Šurbeka i predsjednika Stolnoteniskog kluba Zagreb H. Vukušića.
22.04.2015.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u zgradi Gradske uprave predsjednika Stolnoteniskog saveza Zagreba Dragutina Šurbeka i predsjednika Stolnoteniskog kluba Zagreb Hermana Vukušića ujedno predsjednika, odnosno, potpredsjednika Organizacijskog odbora Memorijalnog međunarodnog stolnoteniskog turnira Antun Tova Stipančić.

Gosti su gradonačelnika upoznali s pripremama za poznati Memorijal koji će se u studenom 2015. održati 23. godinu zaredom u spomen na Antuna Stipančića, velikana hrvatskog i svjetskog sporta, stolnotenisku legendu s osvojenih 27 zlatnih, srebrnih i brončanih medalja.
Uz podršku organizatorima, Gradonačelnik je prihvatio pokroviteljstvo nad tim etabliranim sportskim događajem na koji će biti pozvana najznačajnija imena stolnog tenisa iz Hrvatske, Europe i svijeta.

Na sastanku je bilo riječi i o Otvorenom međunarodnom prvenstvu Zagreba u stolnom tenisu za juniore i kadete, o poznatom Zagipingu na kojemu će sudjelovati oko 1000 mladih stolnotenisača iz Hrvatske i 25 zemalja.
Uz gradonačelnika Bandića sastanku su prisustvovali zamjenik pročelnika Ureda za obrazovanje, kulturu i šport Dinko Vukelić i glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba Zdenko Antunović koji će i operativno pomoći u realizaciji tih projekata.
 

Gradske vijesti - 2015.