clanak False

Doček atletičara nakon uspjeha u Dohi

Nakon uspjeha na Svjetskom atletskom prvenstvu za osobe s invaliditetom u Dohi, reprezentativce je dočekao gradonačelnik Milan Bandić. 
01.11.2015.
Nakon velikog uspjeha na Svjetskom atletskom prvenstvu za osobe s invaliditetom u Dohi u VIP salonu u Zračnoj luci Zagreb reprezentativce je dočekao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.
Uz dva zlata i nova svjetska rekorda koji su postigli Branimir Budetić u kategoriji slabovidnih bacača koplja i Mikela Ristoski u kategoriji atletičarki s intelektualnim teškoćama u troskoku, naši su atletičari osvojili još dva srebra i jednu broncu.

Čestitam svima, reprezentativcima, trenerima, ovo je plod jednog zajedničkog rada gdje su bljesnula dva atletska bisera, Branimir Budetić i Mikela Ristoski s dva nova svjetska rekorda. Imate moj naklon do neba, rekao je gradonačelnik Bandić.

U ime svih atletičara, gradonačelniku je na kontinuiranoj podršci zahvalio trener Ante Pavković i uručio mu medalju iz Dohe: Vi ste dio tima jer činite puno za razvoj sporta u Zagrebu, a posebno razvoj sporta osoba s invaliditetom.

Uz zlato, Mikela Ristoski je u skoku u dalj osvojila i srebreno odličje. Srebro je također u konkurenciji skakača u dalj u kategoriji osoba s intelektualnim teškoćama osvojio Zoran Talić, dok je Velimir Šandor u konkurenciji bacača diska s tetraplegijom osvojio brončano odličje.

Gradske vijesti - 2015.