clanak False

Doček 2015.

Prvu novogodišnju čestitku svima zagrepčanima uputila je točno u ponoć s Trga bana Jelačića zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek.
01.01.2015.

Doček nove godine

Zagrepčani i gosti našega grada, unatoč niskim tempereaturama, ispratili su staru 2014. i dočekali novu 2015. godinu na glavnom gradskom trgu uz Davora Gopca, Borisa Leinera, Renata Matessia i Telefon Blues Band te Juru Stublića, grupu Film i Juricu Pađena & Aerodrom.
Uspješnu i sretnu novu godinu svima okupljenima, s pozornice je prva zaželjela zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek koja je potom zajedno sa suradnicima i okupljenima uživala u veličanstvenom  vatrometu nad Trgom bana Jelačića.

Već tradicionalno, prije toga, zamjenica koja obnaša dužnost gradonačelnika S. Švaljek  posjetila je sa suradnicima beskućnike u prenoćištu Crvenog križa u Velikoj Kosnici, zatim Ustanovu za hitnu medicinsku pomoć u Heinzelovoj, vatrogasce iz Vatrogasne postrojbe u Savskoj, kao i dežurne policajce u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Svim dežurnim službama Sandra Švaljek također je zaželjela sretnu, uspješnu i punu osobnog zadovoljstva Novu 2015.


Odmah iza ponoći zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin  posjetila je prvu bebu rođenu u novoj godini u rodilištu KBC Sveti Duh. Ove godine, 13 minuta iza ponoći mama Natalija dobila je najljepši novogodišnji dar, malog sinčića.
 


Gradske vijesti - 2015.