clanak False

5. redovni sabor Nezavisnih hrvatskih sindikata

U društvu predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je 5. redovnom Saboru Nezavisnih hrvatskih sindikata.
23.10.2015.


U društvu predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić prisustvovao je danas 5. redovnom Saboru Nezavisnih hrvatskih sindikata na temu … Jer u svijetu brojeva ljudi ne smiju biti brojke.

Zaželjevši dobar rad sindikalnim čelnicima i svima koji su sindikalno angažirani, gradonačelnik Bandić je istaknuo dobru suradnju Gradske uprave sa sindikatima: Kada je riječ o suradnji sindikata i Gradske uprave kao važnom pokazatelju suradnje s javnom upravom održali smo korektan kontinuitet dijaloga i puno razumijevanje. Takvo ozračje rezultat je našeg stava o sindikatima te društvu koje želimo oblikovati i društvu koje nam se nameće, rekao je gradonačelnik podvukavši kako su sindikati nezaobilazni akter gradnje Hrvatske kao suvremene države na principima tržišta, privatnog vlasništva i pažljivog gospodarenja javnim vlasništvom.

Na 5. redovnom Saboru NHS-a koji se održava u poslovnoj zgradi INA-e predstavnici sindikata udruženih u NHS raspravljaju o radu u protekle četiri godine, biraju novo vodstvo za sljedeće razdoblje te odlučuju o smjeru u kojemu žele da NHS ide u sljedećem razdoblju.

 

Gradske vijesti - 2015.