clanak False

10. Snježna kraljica

Zamjenica gradonačelnika dr.sc. Sandra Švaljek okrunila je amerikanku Mikaelu Shiffrin, ovogodišnju pobjednicu Snježne kraljice.
05.01.2015.

Ženski slalom

Jubilarnom 10. izdanju Snježne kraljice, slalomu Svjetskog kupa za skijašice, u nedjelju, 4. siječnja, na zagrebačkom Sljemenu koji je pratilo oko 8.000 gledatelja, nazočile su brojne ugledne osobe iz hrvatskog političkog, gospodarskog, zabavnog, kulturnog i sportskog života. U ime Grada utrci je prisustvovala , dr.sc. Sandra Švaljek zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba koja obnaša dužnost gradonačelnika, te je okrunila ovogodišnju pobjednicu amerikanku Mikaelu Shiffrin koja je drugi put za redom osvojila Sljeme.


Odlično raspoloženi navijači, još jednom su smjestili zagrebačku utrku među one najatraktivnije u FIS svjetskom kupu, upravio zbog atmosfere kojom se bodre vrhunskih sportaši. Okupljeni su se složili kako je Snježna kraljica velik događaj i odlična promocija Zagreba i Hrvatske.


Pobjednici Shiffrin je, kako sama kaže, pomogla i sretna frizura, odnosno pletenice koje je nosila u čast Janici Kostelić, te je nadodala da joj je velika čast što ju Janica poštuje i daje joj  podršku tijekom cijele sezone.


Dobro poznata užarena atmosfera, kao i velik broja gledatelja očekuju se i sutra, 6. siječnja, na utrci muškog slaloma.
 


Gradske vijesti - 2015.