clanak False

Studijska posjeta delegacije Grada Prištine

04.05.2023.
Delegacija Grada Prištine predvođena dr. Izetom Sadiku, direktorom Zdravstva Prištine, dr. Rrezartom Halili, zamjenikom direktora u Glavnom centru obiteljske medicine u Prištini i dr. Arditom Kafexholli, zdravstvenom službenicom u Direktoratu Zdravstva Prištine posjetila je grad Zagreb s ciljem posjete zdravstvenim ustanovama kojima je osnivač Grad Zagreb.

U dvodnevnoj posjeti Zagrebu, u razdoblju od 3.5. do 4.5.2023. delegacija Grada Prištine održala je sastanak s Pročelnicom Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, mr. sc. Lorom Vidović te je organizirana posjeta Stomatološkoj poliklinici Zagreb, Nastavnom zavodu za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" i Kliničkoj bolnici "Sv. Duh".

Tom prigodom gostima je prikazana organizacijska struktura ustanova, rad i funkcioniranje, važniji EU projekti, programi i projekti koje ustanove provode kao primjere dobre prakse te usluge za koje su ustanove dodatno proglašene kao Centri izvrsnosti odnosno Referentni centri Ministarstva zdravstva.
 
Bila je to lijepa prilika za razmjenu stručnih znanja i iskustava i najava potencijalne buduće suradnje.

 











Aktualnosti/događanja