OPG obitelji Dražin nalazi se u Kaštel Kambelovcu, tradicionalnom ribarskom mjestu. Generacije mještana ovog malog mjesta su ribari koji jedu tvrdi kruh od sedam kora umočen u kaštelansko vino i maslinovo ulje koji prenose i znanje soljenja i mariniranja ribe. Tako je i obitelj Dražin jedna od starosjedilaca ovog mjesta prenosila svoje znanje, koje gospodin Živko koristi u svom pogonu za soljenje i marinizaciju ribe na stari tradicionalan način.
Proizvodi za koje su dobili oznaku izvrsnosti „Plavi ceker“ su:
Filet slanih inćuna i marinirani filet inćuna.
Kratak opis proizvoda:
File slanih inćuna temelji se na tradicionalnoj mediteranskoj recepturi prema kojoj sve što vam treba uz najkvalitetniji proizvod iz mora jesu iskonski sastojci: maslinovo ulje i sol.
Marinirani fileti inćuna temelji se na blagom doživljaju same po sebi savršene kombinacije ribe i kiselkastog okusa limuna ili octa. Ne zaostaje ni po čemu za slanom linijom već u svojoj bjelini sakriva nebrojene kombinacije i priče koje zna ispisati samo mašta pravih gurmana.
Riba Dražin - Pepefiš
Web stranica: http://www.riba-drazin.com/